Hoppa till innehåll

En födelsedag

Förra helgen fyllde Lovisa 25 år, och det var ingenting som gick obemärkt förbi!

Vad gör man då i Köpenhamn när personen som älskar födelsedagar mest av allt fyller år?

Firandet började redan på fredagen då hela hennes stora familj kom ner för att hälsa på. Vi började fredagkvällen med en fördrink hemma i vår lägenhet i Vesterbro, kanske var det första gången som vi också på allvar fick uppskatta hur härlig lägenhet vi hittat! När Lovisa och familj satte på sig munskydden och åkte till restaurangen för att äta så var jag och Evelina kvar hemma med deras hund Betty, Betty är bara 4 månader gammal och har aldrig varit utomlands förut så hon fick en lugn kväll tillsammans med oss.

Lördagen, Födelsedagen, dagen med stort D. Vi åt frukost på Kafé Møller (rekommenderas!) som ligger i Nørrebro, gick därifrån vidare in till stan för att sedan gå vidare till Tivoli!

På tivoli stod 5-kamp på schemat, vi hade lottat lag vid frukosten och tävlingsandan var på topp! 5-kampen kostade 90 Dkk per person och rekommenderas absolut som aktivitet för större grupper. Vi gick runt mellan de olika grenarna, drack många gå-öl och avslutade med ett åk i frittfall och berg-och dalbanan.

På restauranger måste man numera ha munskydd så fort man inte sitter ner, gäller alltså även när man ska fota maten

Som sagt, tävlingsandan var p å  p l a t s

Jag kan verkligen rekommendera att ta sig till tivoli för 5-kamp i Köpenhamn, superkul!!

Sen hatar jag ju inte direkt att åka attraktioner :))

Elin Forsberg
Hej! Jag heter Elin Forsberg och jag läser mitt sista år på Medieteknikprogrammet med master i Interaktiv Medieteknik på KTH. Under hösten ska jag, och mina två vänner, studera på Danmarks Tekniske Universitet i Köpenhamn och ni ska få följa med. I bloggen kommer ni att kunna läsa om utbytesprocessen, samt hur det är att både plugga och leva i Köpenhamn. Ni kommer självklart även få följa med i min vardag när jag fördjupar mina kunskaper inom design och innovation.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *