Hoppa till innehåll

Promenad längs floden

Om man promenerar längst vattnet i Lissabon så går man längs floden Tajo. Tajo är en flod som går igenom Spanien och Portugal för att sedan mynna ut i atlanten vid Lissabon. För att komma till stränderna och för att bada i atlanten åker man pendeltåget som jag skrev om i detta inlägg.

På onsdagar har jag två timmar mellan mina föreläsningar så idag passade jag på att gå en promenad längst floden under håltimmen. Det blev en promenad på sex kilometer och ett stopp på Copenhagen Coffe Lab för att köpa en iskaffe och vatten. Jag såg att de hade kanelbullar där så vem vet det kanske blir en tur dit på söndag för en kanelbulle på kanelbullens dag haha..

Nu är det dags för föreläsning! Vi hörs snart igen!

Hej! Mitt namn är Anna och jag läser mitt sista år på mastern miljöteknik och hållbar infrastruktur. Under höstterminen kommer ni att kunna följa mig under mitt utbyte i Portugal. Jag kommer att läsa på Instituto Superior Técnico (IST) i Lissabon och läsa kurser inom deras master environmnetal engineering. Här på bloggen kommer ni att få följa min vardag i en av världens äldsta städer mitt under en pandemi. Trots vissa restriktioner hoppas jag att kunna varva plugg med att njuta av solen, god mat och träning!