Träning

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Just nu sitter jag och tittar på sista dagen av Crossfit Games som startade i fredags. Det är den största tävlingen inom crossfit som man kan jämföra med VM i andra sporter. Elitens elit ska göra upp om titeln fittest man/woman on earth.

Jag skrev i mitt första inlägg att jag hoppades på att kunna fortsätta köra corssfit här i Lissabon. Första dagarna här så researchade jag lite olika gym och landade till slut på ett vanligt gym som heter Holmes Place. Anledningen till att det inte blev en crossfit-box var pga att Holmes Place låg närmare där jag bor och hade lite bättre öppettider.

Innan jag åkte hade jag tänkt att jag skulle lägga mycket tid på träning och bli stark som en björn. Jag har jobbat ganska mycket vid sidan av mina studier på KTH och då jag nu ”bara” skulle plugga tänkte jag att jag kommer ha så mycket tid för träning! Men.. det har inte riktigt blivit som jag tänkt. Mitt mål ändrades snabbt till att mest försöka behålla den styrka och kondition jag har. Visst att jag har mer fritid nu jämfört med i Sverige men det finns också mer kul saker att göra här haha.. Det i kombination med att jag försöker undvika timmarna på gymmet där det är som mest folk och att det inte är riktigt lika kul som att köra crossfit gör att jag nu mest är glad för att fortfarande kunna hålla igång och uppskattar den träning som blir av!

Anna Iisakka
Hej! Mitt namn är Anna och jag läser mitt sista år på mastern miljöteknik och hållbar infrastruktur. Under höstterminen kommer ni att kunna följa mig under mitt utbyte i Portugal. Jag kommer att läsa på Instituto Superior Técnico (IST) i Lissabon och läsa kurser inom deras master environmnetal engineering. Här på bloggen kommer ni att få följa min vardag i en av världens äldsta städer mitt under en pandemi. Trots vissa restriktioner hoppas jag att kunna varva plugg med att njuta av solen, god mat och träning!