Andra tentan

Samtidigt som tentaperioden tog slut, och våra lektioner börjar igen, så har vi nu haft vår andra mid-term tenta. Inklämd mellan projektdeadlines och -presentationer har inte supermycket tid hunnit läggas på den, men det kändes rätt bra ändå. Som jag nämnde vid vår förra tenta så är det lite annorlunda här än på KTH. Till exempel så kollade de inte ens ID den här gången heller, och skrivningtiden var bara 1 timme och 15 minuter. Hela examineringsprocessen känns mindre formell än vad jag är van med. Denna tenta var också av ”multiple-choice”-typen, vilket jag inte heller är så van med från KTH. Det var vår första skrivning av den typen här, men från vad jag har hört från kompisar som läser andra kurser så är det ganska vanligt. Bra eller dåligt? Jag vet inte, men jag tror att jag personligen föredrar de vi har på KTH.

Platsen för sista minuten-plugget innan tentan.
Eric Wieselblad
Hej! Jag heter Eric Wieselblad och jag går mitt femte år på civilingenjörsprogrammet Energi och Miljö med inriktningen Hållbar Energiteknik. Den här hösten ska jag spendera i Spanien, på Universitat Politècnica de València, och här på bloggen kommer jag att dela med mig av mina upplevelser och intryck av utbytet i sin helhet. Jag kommer framförallt berätta om studierna och livet nere i Valencia, men även nyttig information kring processen inför och under utbytet.