Hoppa till innehåll

Havregrynsgröt med yoghurt

I morse när jag vaknade så var jag så sugen på havregrynsgröt så jag promenerade till ett ställe som heter Local då jag visse att de hade havregrynsgröt på menyn. Gröten serverades med yoghurt vilket jag aldrig varit med om tidigare men det var faktsikt gott. Efter min goda gröt så passade jag på att gå en lite längre promenad. Utegångsförbudet från klockan 13 är förlängt i två helger till så man får passa på att vara ute innan det. Jag undrar varför de just valt klockan 13 som starttid på utegångsförbudet. Man märker att det är mer folk på stan än vanligt då ALLA är ute på förmiddagen istället för per utspritt över dagen. Enligt mig hade det varit mer logiskt att börja utegångsförbudet senare på eftermiddagen.


Havregrynsgröt med yoghurt, sylt och bär. 


Parken: Parque Eduardo VII

Nu känns det verkligen som att man är inne i slutspurten av terminen. Det är väldigt mycket att göra och det känns som att tempot ökade rejält denna vecka och kommer att vara fortsatt högt de kommande två veckorna. Alla grupparbeten ska bli klara och presenteras. Två av mina kurser har tentor i januari medans de andra två avslutas nu i december med större presentationer. Helgen har alltså spenderats med plugg och så har jag haft på Så mycket bättre i bakgrunden vilket har varit väldigt mysigt! Hade inte sett något av säsongen innan men hade hört att den var bra. Perfekt plugg-program som inte behöver ens fulla fokus.

Hej! Mitt namn är Anna och jag läser mitt sista år på mastern miljöteknik och hållbar infrastruktur. Under höstterminen kommer ni att kunna följa mig under mitt utbyte i Portugal. Jag kommer att läsa på Instituto Superior Técnico (IST) i Lissabon och läsa kurser inom deras master environmnetal engineering. Här på bloggen kommer ni att få följa min vardag i en av världens äldsta städer mitt under en pandemi. Trots vissa restriktioner hoppas jag att kunna varva plugg med att njuta av solen, god mat och träning!