Hoppa till innehåll

KTH Global

Hoppas att ni alla har en fin helg!

Jag skulle vilja tipsa om KTH Global som är nästa vecka mellan den 3-5 november. Det brukar vara en mässa på KTH men i år hålls den digitalt. KTH Global lyfter alla internationella möjligheter som finns under studietiden på KTH, bland annat utbytesstudier. På tisdag kommer det att hållas en talkshow med studenter som varit ute i världen under sin studietid och på onsdag kommer respektive skola på KTH att informera lite mer praktiskt om vilka möjligheter som finns och hur det fungerar. Under torsdagen hålls en virtuell mässa via Zoom där flera utbytesuniversitet finns representerade och det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor och få mer information om ni redan nu är nyfikna på ett speciellt land eller universitet. Ni kan läsa mer om hur programmet för dagarna ser ut här: https://www.kth.se/student/program/utlandsstudier/kthglobal

Oavsett om du redan funderar på utbytesstudier eller inte har tänkt så mycket på det så tycker jag att KTH Global är ett superbra tillfälle att få en uppfattning av vilka möjligheter som finns. Talkshowen som är på tisdagen kommer även att gå att se i efterhand om tiden inte passar.

Hej! Mitt namn är Anna och jag läser mitt sista år på mastern miljöteknik och hållbar infrastruktur. Under höstterminen kommer ni att kunna följa mig under mitt utbyte i Portugal. Jag kommer att läsa på Instituto Superior Técnico (IST) i Lissabon och läsa kurser inom deras master environmnetal engineering. Här på bloggen kommer ni att få följa min vardag i en av världens äldsta städer mitt under en pandemi. Trots vissa restriktioner hoppas jag att kunna varva plugg med att njuta av solen, god mat och träning!