Hoppa till innehåll

Lördagen i bilder

Jag tänkte att ni skulle få följa med på en lördag i Köpenhamn denna höst!

Vi började dagen i soffan framför vinterstudion (till Lovisas förtjusning och Evelinas not so much) stickandes.

Lovisa har en mössfabrik här hemma!

Efter lunch gick vi in i stan för att kika lite i butiker. Vädret var inte riktigt på vår sida, men Lovisas paraply livar upp!

Tivoli har julmarknad nu där man kan boka en time slot, vi har en tid bokad till den 5 december!

Så fint julpynt i stan nu!

Efter ett besök på Illums Bolighus satte vi oss ner på Café Victor och tog in ett glas vin. Sedan gick vi vidare till restaurangen vi bokat, The Market Asian.

 

Vi började med varsin drink innan maten kom in, vi beställde en 10-rättersmeny och firade att vi kämpar på med projekt och deadlines.

Vi hade en så bra lördag, det gäller att försöka ta tillvara på helgerna när det är mycket under veckorna!

 

 

 

Hej! Jag heter Elin Forsberg och jag läser mitt sista år på Medieteknikprogrammet med master i Interaktiv Medieteknik på KTH. Under hösten ska jag, och mina två vänner, studera på Danmarks Tekniske Universitet i Köpenhamn och ni ska få följa med. I bloggen kommer ni att kunna läsa om utbytesprocessen, samt hur det är att både plugga och leva i Köpenhamn. Ni kommer självklart även få följa med i min vardag när jag fördjupar mina kunskaper inom design och innovation.