Påminnelse om att ansökan är öppen

Precis som Anna skrev i ett tidigare inlägg så är ansökan för utbytesstudier under läsåret 2021/2022 nu är öppen fram tills 15 december. Om ni är sugna på att söka utbyte men inte riktigt vet hur det går till, kika på hennes inlägg då hon beskriver processen väldigt bra!

Om ni har den minsta tanke eller fundering över att åka på utbytesstudier – gör det! Det är så värt det, speciellt under en 5 år lång utbildning, då kan det behövas något nytt att se fram emot. Vi är så tacksamma att vi åkte, speciellt eftersom vi var lite tveksamma om vi verkligen skulle åka. Nu har vi bara 3 veckor kvar i Köpenhamn och vi har redan nu börjat bli lite sentimentala när vi ser tillbaka på hur mycket vi har gjort här och hur mycket vi älskar denna staden, denna lägenheten och detta livet.

Under denna hösten har vi bland annat:

Suttit på många uteserveringar och druckit ØL!

Firat två födelsedagar

Varit på tivoli

Pluggat, pluggat & pluggat

& mycket mycket mer! Så ÅK på utbytesstudier, ni kommer inte ångra er!

Hej! Jag heter Elin Forsberg och jag läser mitt sista år på Medieteknikprogrammet med master i Interaktiv Medieteknik på KTH. Under hösten ska jag, och mina två vänner, studera på Danmarks Tekniske Universitet i Köpenhamn och ni ska få följa med. I bloggen kommer ni att kunna läsa om utbytesprocessen, samt hur det är att både plugga och leva i Köpenhamn. Ni kommer självklart även få följa med i min vardag när jag fördjupar mina kunskaper inom design och innovation.