Hoppa till innehåll

Träning

Här i Danmark finns ännu inga utegångsförbud och butiker, restauranger och gym är fortfarande öppna. Jag försöker använda sunt förnuft men restauranger och butiker är svåra att undvika, dock går vi inte längre på gym och tränar. Istället har jag sprungit mer än någonsin. Dessutom har jag insett att löpningen inte bara ger mig enkel träning utan faktiskt är ett bra sätt att upptäcka en ny stad, man kommer ju väldigt mycket längre än om man hade gått samma sträcka.

Vi hittade snabbt en runda som blev vår go-to-runda, och vill man inte springa hela vägen runt så kan man alltid vika av vid någon av de tidigare broarna. Perfekt om man vill springa tillsammans en bit men olika långt. Detta vatten ligger mellan Vesterbro och Nørrebro, och det är så fint att springa där. Dessutom är det många andra som springer vilket är trevligt!

 

 

Elin Forsberg
Hej! Jag heter Elin Forsberg och jag läser mitt sista år på Medieteknikprogrammet med master i Interaktiv Medieteknik på KTH. Under hösten ska jag, och mina två vänner, studera på Danmarks Tekniske Universitet i Köpenhamn och ni ska få följa med. I bloggen kommer ni att kunna läsa om utbytesprocessen, samt hur det är att både plugga och leva i Köpenhamn. Ni kommer självklart även få följa med i min vardag när jag fördjupar mina kunskaper inom design och innovation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *