Hoppa till innehåll

Färdiga? Färdiga!

Nu har vi varit hemma i en vecka och i måndags hade jag den sista redovisningen och examinationen som satte punkt för mitt utbyte. Alla examinationer har ju skett online hela terminen så det var egentligen inga konstigheter att denna gjorde det med, dock kändes det såklart lite märkligt att göra det härifrån Sverige. Det var kursen Digital Learning Technology and Entrepreneurship som examineras genom en final pitch av vårt projekt som vi jobbat med hela terminen följt av en individuell muntlig examination. 

Redovisningen var den sista för mig och Evelina, men Lovisa hade kvar en tenta som hon skrev igår i kursen Introduction to Machine Learning and Data Mining som hon läst. Online-varianten av tentan verkar inte ha varit lika strikt som på KTH, det var ingen som kontrollerade via zoom eller liknande och hon behövde inte ens identifiera sig. Hur som helst så är vi alla klara nu och tar jullov fram till att exjobbet börjar i januari –  en av fördelarna med att åka på utbyte till ett universitet med andra terminsindelningar! 🙂

Skål för en avslutad termin, och lycka till med era kommande examinationer!

Elin Forsberg
Hej! Jag heter Elin Forsberg och jag läser mitt sista år på Medieteknikprogrammet med master i Interaktiv Medieteknik på KTH. Under hösten ska jag, och mina två vänner, studera på Danmarks Tekniske Universitet i Köpenhamn och ni ska få följa med. I bloggen kommer ni att kunna läsa om utbytesprocessen, samt hur det är att både plugga och leva i Köpenhamn. Ni kommer självklart även få följa med i min vardag när jag fördjupar mina kunskaper inom design och innovation.