Hoppa till innehåll

Jul på tivoli!

Under november och december förvandlas nöjesparken Tivoli till en magisk julvärld med julmarknad och mängder av ljusinstallationer, det är SÅ mysigt! På grund av pandemin var vi tvungna att boka en inträdestid på förhand, vi var glada att det ändå kunde hålla öppet. 

 

Vi hade gått förbi entrén många gånger utan att gå in, så vi var absolut taggade på att det äntligen var vår tur.

Mest taggad av oss alla var nog Lovisa, julfantasten herself.

Ni ser ju på bilden ovan hur mycket ljus det var överallt, myset!! Vi vandrade mest omkring och tog in stämningen. Det är något med julen som är så fint, oavsett om det firas eller inte, för det är ändå något som händer i mörkret, det ger saker att se fram emot och det får en att glömma vardagen lite. Speciellt nu i dessa gråa tider, och mitt i pandemin förstås.

Om ni är i Köpenhamn under julen så rekommenderar jag verkligen ett besök till Tivoli för att få julstämning. Många åker även attraktioner och kör femkamp!

 

Elin Forsberg
Hej! Jag heter Elin Forsberg och jag läser mitt sista år på Medieteknikprogrammet med master i Interaktiv Medieteknik på KTH. Under hösten ska jag, och mina två vänner, studera på Danmarks Tekniske Universitet i Köpenhamn och ni ska få följa med. I bloggen kommer ni att kunna läsa om utbytesprocessen, samt hur det är att både plugga och leva i Köpenhamn. Ni kommer självklart även få följa med i min vardag när jag fördjupar mina kunskaper inom design och innovation.