Hoppa till innehåll

Julstämning?

Svar JA! Vi smygstartade julen redan i slutet av november, Lovisa är något av en julentusiast och det säger vi inte nej till! Så, hur har vi välkomnat julen i år?

GLÖGG

När Lovisa och Evelina var i Sverige en helg köpte de med sig tre olika sorters glögg, så mysigt!

 

 

 

 

 

 

 

 

TOMTE + ADVENTSLJUSSTAKE

Under en promenad införskaffade vi oss en tomte som nu står i fönstret, som även fick äran att ha på sig Lovisas fina stickade mini-mössa. Eftersom att vi inte har något julpynt här skapade vi en egen adventsljusstake av vinflaskor. Dock hade vi bara tre – tur att vi bara är här till tredje advent!

JULFILMER- OCH SERIER

På kvällarna har vi sett julfilmer och serier, bland annat alla Harry Potter filmer! Hem till jul och Dash& Lily på netflix är bra också!

JULSHOPPING

Vi har strosat runt i stan som är fint juldekorerad!

 

Och det roligaste: På lördag har vi bokat tid på Tivoli för att gå på deras julmarknad. SÅ mysigt!!

Hej! Jag heter Elin Forsberg och jag läser mitt sista år på Medieteknikprogrammet med master i Interaktiv Medieteknik på KTH. Under hösten ska jag, och mina två vänner, studera på Danmarks Tekniske Universitet i Köpenhamn och ni ska få följa med. I bloggen kommer ni att kunna läsa om utbytesprocessen, samt hur det är att både plugga och leva i Köpenhamn. Ni kommer självklart även få följa med i min vardag när jag fördjupar mina kunskaper inom design och innovation.