Hoppa till innehåll

…och där tog det slut!

I måndags meddelades det att flera regioner i Danmark skulle få skärpta restriktioner till följd av pandemin, varav Köpenhamn var en av dem. De nya restriktionerna innebar att alla restauranger, barer och fik skulle hålla stängt från och med i onsdags. På grund av detta så började vi fundera på vad vi skulle göra. Alla kurser förutom en var klara, och resterande examinationer skulle hållas på distans, så vi valde faktiskt att boka om våra hembiljetter till en vecka tidigare än planerat, och åkte därför hem till Sverige i fredags.

Det är såklart tråkigt att en så kul termin fick ett abrupt slut, men vi har nog varit öppna för att det kan svänga snabbt hela hösten, så vi var egentligen bara tacksamma att vi ändå fick uppleva Köpenhamn så pass bra som vi faktiskt fick.

 

Vi hade bokat taxi för att slippa dra all vår packning till stationen, men den dök först inte upp, tydligen fanns det ett gatunamn som liknade vår, så den hade kört fel. När den väl kom fram fick nästan alla resväskor plats, tur!

Sista bilden i Köpenhamn och slutet på vår utbytestermin!

Elin Forsberg
Hej! Jag heter Elin Forsberg och jag läser mitt sista år på Medieteknikprogrammet med master i Interaktiv Medieteknik på KTH. Under hösten ska jag, och mina två vänner, studera på Danmarks Tekniske Universitet i Köpenhamn och ni ska få följa med. I bloggen kommer ni att kunna läsa om utbytesprocessen, samt hur det är att både plugga och leva i Köpenhamn. Ni kommer självklart även få följa med i min vardag när jag fördjupar mina kunskaper inom design och innovation.