Vid hemkomst

Som alltid finns det en del administrativa saker som ska checkas av innan utbytet avslutas. Det kan vara lite klurigt att hålla koll på alla blanketter och påskrifter och allt vad det är, därför tänker jag lista det jag ska göra nu när jag kommit hem från mitt utbyte.

Först måste en ansökan om tillgodoräknande göras, och dessa dokument behöver lämnas in:

• Ansökan om tillgodoräknande av hel kurs och bilaga till ansökan om tillgodoräknande av hel kurs ska lämnas in till den internationella koordinatorn vid din skola på KTH
    • Originalbetyg, ett samlat betygsdokument med samtliga kurser som avklarats med godkänt resultat och hur många ”credits”/poäng respektive kurs omfattar
    • Kursbeskrivningar för alla kurser som du ansöker om att få tillgodoräknade, om de inte blivit godkända i en tidigare studieplan.
    • Studietidsintyg, ska fyllas i och undertecknas av utbytesuniversitetet.
    • Reseberättelse
    • För er på utbyte i Europa och som har ett stipendium från Erasmus ska även Learning Agreement fyllas i ”efter utbytet”.

Hoppas att ni har haft en fin jul och god fortsättning! Förhoppningsvis går vi mot ett bättre 2021, så att era planerade utbyten kan genomföras i höst!

Elin Forsberg
Hej! Jag heter Elin Forsberg och jag läser mitt sista år på Medieteknikprogrammet med master i Interaktiv Medieteknik på KTH. Under hösten ska jag, och mina två vänner, studera på Danmarks Tekniske Universitet i Köpenhamn och ni ska få följa med. I bloggen kommer ni att kunna läsa om utbytesprocessen, samt hur det är att både plugga och leva i Köpenhamn. Ni kommer självklart även få följa med i min vardag när jag fördjupar mina kunskaper inom design och innovation.