Hoppa till innehåll

Ändrade planer

Min ursprungsplan var att åka tillbaka till Portugal nu i januari men i och med hur corona utvecklades kände jag mig mer och mer osäker på hur det skulle bli. Jag behövde dock inte fundera så mycket mer för jag har åkt på en förkylning som bara blir värre och värre och i fredags beställde jag ett test för covid som jag nu väntar på. Jag skriver min sista tenta veckan som kommer och den har jag fått tillåtelse att skriva från Sverige. Det blir alltså inget mer Portugal för mig på ett tag. Jag ser fram emot att komma tillbaka när corona har lugnat ner sig och få uppleva ett vanligt Lissabon. Även om jag är jättenöjd med min vistelse så har många portugiser sagt att jag måste komma tillbaka när livet med restriktioner är över för att uppleva staden på riktigt. Det ser jag verkligen fram emot! 

Hej! Mitt namn är Anna och jag läser mitt sista år på mastern miljöteknik och hållbar infrastruktur. Under höstterminen kommer ni att kunna följa mig under mitt utbyte i Portugal. Jag kommer att läsa på Instituto Superior Técnico (IST) i Lissabon och läsa kurser inom deras master environmnetal engineering. Här på bloggen kommer ni att få följa min vardag i en av världens äldsta städer mitt under en pandemi. Trots vissa restriktioner hoppas jag att kunna varva plugg med att njuta av solen, god mat och träning!