Hektisk januari

Även om det är skönt att vara tillbaka i Valencia så har det varit lite jobbigt att ta sig tillbaka till verkligheten och få in studierutinerna igen från att ha tagit nästan helt ledigt under tiden i Stockholm. Det kommer dock behövas då vi under januari har 11 stycken examinationer i form av tentor, presentationer och inlämningar. Denna vecka startar vi med två tentor, en idag (torsdag) och en imorgon, och nästa vecka tre presentationer. Alla arbeten är dock påbörjade så det borde gå bra! För att muntra upp mig själv igår så tog jag en längre promenad längs stranden för att koppla av lite och njuta av vädret innan det nu ska regna i några dagar. Förhoppningsvis gör regnet det lite lättare att välja att sitta in och plugga istället för att gå ut i alla fall.

Senare under kvällen drog vi även ut på restaurang för att fira Sarah som fyllde år! Det var också sista kvällen innan nya hårdare restriktioner börjar gälla, så det även ett sätt att njuta innan vardagslivet förändras lite. Vad restriktionerna gäller får ni veta inom kort!

Hej! Jag heter Eric Wieselblad och jag går mitt femte år på civilingenjörsprogrammet Energi och Miljö med inriktningen Hållbar Energiteknik. Den här hösten ska jag spendera i Spanien, på Universitat Politècnica de València, och här på bloggen kommer jag att dela med mig av mina upplevelser och intryck av utbytet i sin helhet. Jag kommer framförallt berätta om studierna och livet nere i Valencia, men även nyttig information kring processen inför och under utbytet.