Terminsslut!

En intensiv månad över nu över då vi har haft vår sista deadline och höstterminen är därmed avslutad! Väldigt skönt, såklart. För mig var det min sista vanliga termin med kurser och jag ser nu fram emot min sista termin som KTH-student.

Perfekt nog sammanföll ledigheten med ett fantastiskt väder, så det har självklart firats genom att göra de saker man fortfarande är tillåten att göra utomhus: lite strandhäng, en tur till Albufera igen för en fantastisk solnedgång, samt se ut över Valencia från tornet El Micalet.

Hej! Jag heter Eric Wieselblad och jag går mitt femte år på civilingenjörsprogrammet Energi och Miljö med inriktningen Hållbar Energiteknik. Den här hösten ska jag spendera i Spanien, på Universitat Politècnica de València, och här på bloggen kommer jag att dela med mig av mina upplevelser och intryck av utbytet i sin helhet. Jag kommer framförallt berätta om studierna och livet nere i Valencia, men även nyttig information kring processen inför och under utbytet.