Tack för mig!

Nu börjar min tid här på utlandsbloggen att lida mot sitt slut. Vad avundsjuk jag blir på Erik som får spendera vårterminen i Spanien också! Jag är så glad att jag tog chansen att åka på utbytesstudier och ångrar det inte en sekund även om det var mitt under en pandemi. Ta chansen att åka iväg om ni får möjlighet. Jag vet ju bara hur det är att åka till Portugal men såhär i efterhand är det så mycket enklare än vad jag tänkte att det skulle vara. Jag hade en bild av att man kommer att planera massor men sen blir inget som man tänkt sig. Klart att inte allt blev som man planerat, min plan var ju att åka till Bangkok vilket inte blev fallet. Väl på plats i Portugal så flöt allting på bra. Det är nog olika beroende på vilket land man åker till men allt löser sig verkligen. Efteråt kommer man hem med en erfarenhet rikare som är svårt att få på något annat sätt. Tveka inte att höra av er om ni har några generella frågor om utbyte eller specifikt om Portugal.

Ha det fint!

Hej! Mitt namn är Anna och jag läser mitt sista år på mastern miljöteknik och hållbar infrastruktur. Under höstterminen kommer ni att kunna följa mig under mitt utbyte i Portugal. Jag kommer att läsa på Instituto Superior Técnico (IST) i Lissabon och läsa kurser inom deras master environmnetal engineering. Här på bloggen kommer ni att få följa min vardag i en av världens äldsta städer mitt under en pandemi. Trots vissa restriktioner hoppas jag att kunna varva plugg med att njuta av solen, god mat och träning!