Hoppa till innehåll

SURF = Sommarjobb på universitet i USA

Halloj! I detta inlägg tänkte jag sammanfatta min resa till Caltech! Eftersom en bild säger mer än tusen ord tänkte jag här dela mina plus och minus för varje vecka med en bild. Som ni ska få se var denna sommar så mycket mer än själva jobbet! Jag träffade fantastiska människor och gjorde massvis med grymma resor: jag var på NASA JPL, Griffith Observatory, Catalina Island, Universal Studios, Joshua Tree National Park och mycket därtill.

Howdy! Mitt namn är Ludvig, jag läser mitt sista år på Teknisk Fysik (med master inom Teoretisk Fysik) och jag var våren 2020 på utbyte till the University of Texas at Austin och sommarjobbade 2019 på Caltech i Los Angeles. Denna vår kommer jag bjuda på återblickar från mitt utbyte och jobb, samt dela med mig av tips till alla som är sugna på att jobba/plugga utomlands. I synnerhet ni som vill åka till USA kan få bra tips av mig! Har ni specifika frågor till mig så kan ni ställa dem här: https://www.kth.se/student/program/utlandsstudier/fraga-en-student-om-utlandsstudier-1.954823