Hoppa till innehåll

Solen skiner alltid i Zürich

Hallo!

Ja, det känns faktiskt som att solen alltid skiner här i Zürich och att det turkosa vattnet i Limmat alltid glittrar. Även de dagar när morgondimman ligger tjock och jag tror att det ska bli en grå dag, så klarnar himlen alltid upp och solen tittar fram. Kanske känner jag lite extra så idag eftersom jag precis fått tillbaka min rättade assignment och det gick jättebra – så glad!

Hoppas att ni har en bra dag och att solen också tittar fram i Stockholm, ciao!

Hej! Jag heter Victoria och påbörjar precis mitt femte och sista år på KTH på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö där jag läser mastern Teknik och hållbar utveckling. Under hösten kommer jag att åka på utbyte till ETH Zürich i Schweiz där jag ska läsa Environmental Engineering. Förutom att jag brinner för miljön och hållbarhet älskar jag att dansa. Innan jag började på KTH gick jag en fyraårig dansutbildning, så jag har jobbat en del som dansare parallellt med mina studier på KTH. Utöver det älskar jag musik, träning i alla dess former och att vara ute i naturen. Hoppas ni ska tycka det är kul att följa mig på mitt äventyr i Schweiz under höstterminen 2021!