Hoppa till innehåll

Vykort från vardagen

Ciao!

Hoppas ni alla mår bra och njuter av hösten! För egen del har lägenheten förvandlats till en sjukstuga, så för tillfället får vi anamma det italienska livet inom ramen för lägenhetens fyra väggar. Tanken var egentligen att berätta om min fantastiska resa till Florens som skulle ägt rum igår, men eftersom halsontet fällde krokben för mina planer tänkte jag istället dela med mig av lite bilder från de senaste dagarna här (innan förkylningen låste in oss).

Vi hörs snart igen!

Från en middag (och skrattfest) i China Town!

 

Hej! Mitt namn är Anja och jag läser femte året på Civilingenjörsprogrammet Samhällsbyggnad. I höst intar jag sista året på min master inom Hållbar samhällsplanering och stadsutformning genom att för en termin byta ut KTH mot Politecnico di Milano i Italien. Under den här terminen kommer jag försöka leva ”La dolce vita” – med allt vad det innebär! Jag tänker fråga Italien vart den bästa pizzan, pastan och Gelaton egentligen finns, vilka stadsdelar som bevarat mest inspiration och historia, hur livet som student är och vad Milanos systerstäder har att erbjuda. Och de svar jag får kommer jag förmedla här på bloggen, i form av skilda inlägg och massvis med bilder. Hoppas ni vill följa med på min resa!