Hoppa till innehåll

Bilder efter snöstormen

Hej allihopa,

För att bryta av lite mot mina tidigare inlägg tänkte jag här lägga fokus på bilder! Igår var det varning för snöstorm (en så kallad blizzard) i Ottawa och vi fick hela 40 cm snö på mindre än ett dygn. Så under kvällen gav jag mig ut på jakt efter lite coola bilder. Här är resultatet:

 

Inte svårt att förstå att vissa hade problem att komma ut med bilen på morgonen

 

Vissa har hunnit skotta, vissa har inte det…

 

Myndigheterna varnade för risk av snöras från bl a träd, fattar varför!

 

Lite snökonst! Ängeln är gjord av yours truly (såg nog bättre ut innan jag kravlade mig upp hehe)

 

Inte så många andra ute på gatorna, de flesta här är la vana vid sånt här väder, men jag riktigt njöt i alla fall!

 

Senare i veckan tänkte jag skriva lite om hållbart resande, stay tuned och ha det gott!