Hoppa till innehåll

Pluggpaus = skidåkning i Alperna

Grüezi!

Är man på utbyte i Schweiz och har Alperna några timmar bort med tåg är det 10000% värt att passa på att ta en paus i tentapluggandet för lite magisk skidåkning! Jag och ett gäng kompisar åkte i veckan två dagar till Davos där vi bodde på hotell och njöt av skidåkning i Alperna med massor av snö och strålande sol – SÅ DRÖMMIGT! Så glad att jag bestämde mig för att unna mig en pluggpaus, utbytet handlar ju faktiskt inte bara om att plugga 24/7, utan även om att upptäcka landet man åkt till!

Men nu är det tillbaka till tentapluggsrutinen igen som gäller, ciao!

Hej! Jag heter Victoria och påbörjar precis mitt femte och sista år på KTH på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö där jag läser mastern Teknik och hållbar utveckling. Under hösten kommer jag att åka på utbyte till ETH Zürich i Schweiz där jag ska läsa Environmental Engineering. Förutom att jag brinner för miljön och hållbarhet älskar jag att dansa. Innan jag började på KTH gick jag en fyraårig dansutbildning, så jag har jobbat en del som dansare parallellt med mina studier på KTH. Utöver det älskar jag musik, träning i alla dess former och att vara ute i naturen. Hoppas ni ska tycka det är kul att följa mig på mitt äventyr i Schweiz under höstterminen 2021!