Hoppa till innehåll

Tschüss Zürich! ♥

Grüezi!

Nu sitter jag på tåget igen, men denna gång på väg hem mot Sverige för gott med hela mitt pick och pack – utbytet i Zürich har kommit till sitt slut. (Förstår inte ens att jag faktiskt skriver detta, det kan inte redan vara slut, det får inte ta slut!?!?!)

Den sista veckan har gått i ett, med fortsatt tentaplugg inför min sista tenta som jag hade i fredags, en stor hejdå-fest för de allra flesta på MWS62-boendet, och en riktigt mysig helg med mina fina vänner här.

Avslutade mitt utbyte på topp med att imorse hikea upp till Uetliberg (äntligen) för att se soluppgången över Zürich med ett gäng vänner och äta frukost, och det var så magiskt fint!!!

Jag är så tacksam för detta utbyte. Jag har fått uppleva så mycket, lärt mig massor, sett så många vackra platser, och framförallt träffat så många fina människor. Minnen för livet.

Är så avundsjuk på det nya gänget som har joinat här på Utlandsbloggen som har hela detta utbytesäventyr framför sig – NJUT säger jag bara till er!

Nu ska jag försöka sova några timmar på nattåget till Hamburg och sakta men säkert försöka ’wrap my head around’ att utbytet är över. Ciao!

Hej! Jag heter Victoria och påbörjar precis mitt femte och sista år på KTH på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö där jag läser mastern Teknik och hållbar utveckling. Under hösten kommer jag att åka på utbyte till ETH Zürich i Schweiz där jag ska läsa Environmental Engineering. Förutom att jag brinner för miljön och hållbarhet älskar jag att dansa. Innan jag började på KTH gick jag en fyraårig dansutbildning, så jag har jobbat en del som dansare parallellt med mina studier på KTH. Utöver det älskar jag musik, träning i alla dess former och att vara ute i naturen. Hoppas ni ska tycka det är kul att följa mig på mitt äventyr i Schweiz under höstterminen 2021!