Hoppa till innehåll

En magisk del av Seaton Park

Seaton Park ligger precis vid Hillhead, där jag bor. I en avskild del av Seaton Park finns en hemlig liten hörna som inte så många känner till (tror jag), jag blev tipsad om den av en gammal man som var på promenad med sin tax under min första vecka i Skottland. Varje gång jag går dit är det ingen annan där – det känns verkligen som något lite magiskt! Senast passade jag på att ta några bilder.

De övriga delarna av Seaton Park är fyllda av påskblommor och det ser ut som ett stort gult hav i många delar av parken. Så vackert!

Eftersom tentorna är nästa vecka blir det mycket plugg nu. Igår satt jag på biblioteket med en fantastisk utsikt! Man ser det kanske inte riktigt på bilderna, men det är havet man ser. På den högra bilden finns en byggnad till vänster som nästan ser ut som en stor presenning – det är ”ingenjörsbyggnaden”.

Hej! Jag heter Elin och jag läser mitt fjärde år på KTH inom civilingenjörsprogrammet maskinteknik där jag nu läser mastern Innovationsledning och Produktutveckling. Denna vår kommer jag åka på utbyte till University of Aberdeen i Skottland. Jag kommer dela med mig av mina upplevelser om hur det är att vara student i Skottland, välkommen att följa med på min resa!