Hoppa till innehåll

En slö söndag

Idag passade jag på att gå på marknaden i Bologna, dessutom kollade jag också på några ruiner i närheten! Foccacian från marknaden får 7/10, inte tillräckligt mycket tomater men väldigt god smak.

Det har varit en ganska slö söndag, förutom Bologna har jag handlat mat och lagat mat men inte gjort så mycket mer. Jag satsar på att vara mer produktiv de kommande två timmarna — jag ska börja skriva på en presentation till kursen i Advanced Biomedical Technologies. Vid min sida har jag en kopp te som värmer upp nu när det är så kallt, och vit vegansk choklad. Min familj skickade ett paket med veganskt godis och fika vilket var väldigt uppskattat!

Ci vediamo!

Medicinsk bioteknik 5:e året, Università di Padova i norra Italien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *