Hoppa till innehåll

Snart dags för avresa!

Hej! 

Åh herregud,  nu är det snart dags. Taxin är bokad och imorgon 05.15 är det dags att ta sig till flygplatsen. Äntligen!

Fram tills idag har jag faktiskt varit ganska lugn med hela situationen. Eftersom jag fick första beskedet om utbyte tidigt i våras så har det hela tiden känts så lååååångt bort och nästan lite overkligt. Och nu är dagen helt plötsligt kommen.  Så lite småpirrig och nervös går jag omkring här hemma i lägenheten och packar det sista. Tycker jag har en väldigt bra plan när det gäller packningen. Jag har packat en 20kg väska med kläder och saker jag behöver direkt. I handbagaget tar jag alla tunga böcker och annat som väger. Och sist men inte minst så packar jag en till 20kg väska med vår och sommarkläder som min pojkvän tar med när han hälsar på om cirka en månad. Känns som en bra plan!

Nu ska jag försöka fokusera på packningen så jag inte glömmer något. Nästa gång ni hör från mig är jag på Holländsk mark, woho!!

/Linnéa

 

Två öppna resväskor på golvet med kläder i.

 

Linnéa heter jag och pluggar nu fjärde året på arkitekturprogrammet. Jag kommer vårterminen 23 göra utbyte på TU Delft och flytta till Holland. Häng med på mitt äventyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *