Välkommen till KTH Innovation #itallstartshere

Ta kontakt med KTH Innovation

Har du en idé eller ett forskningsresultat som du skulle vilja utveckla tillsammans med oss? Har du frågor om patent eller avtal? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Nyheter

Nytt program för avancerad teknik

För KTH-forskare som utvecklat avancerad teknik som skulle kunna skapa nytta på marknaden lanserar vi nu programmet Test Drive Deeptech. Under fem tillfällen hjälper vi dig undersöka din idés potential och identifiera en väg framåt.

Vårt stöd

Skydda din idé

Vi hjälper dig skydda din idé eller forskningsresultat så du kan känna dig trygg med äganderätten.

Bygg ett team

Vi hjälper dig komplettera ditt team, eller hitta nya möjligheter i projekt som får stöd av KTH Innovation. 

No up-to-date calendar events right now.

Kontakta KTH Innovation

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka på länken här nere för att hitta mailadress och telefonnummer till alla i teamet!

Innovation på KTH - anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Kan du inte få nog av innovativa nyheter, events och tävlingar? Har du kanske en idé eller vill ta del av KTHs startup community?

TIll KTH Innovation är du välkommen oavsett om du vill inspireras eller söker stöd för att utveckla en idé. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så missar du inget viktigt som kan förändra din framtid.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här!

Sociala medier

Vill du veta mer om vad KTH Innovation gör eller bli tipsad om det senaste inom innovation och entreprenörskap? Följ oss i Sociala Medier så missar du inget.