KTH Innovations förinkubatorprogram

KTH Innovations förinkubatorprogram erbjuder stöd till tidiga, teknikbaserade KTH-projekt som har potential att bli bärkraftiga företag. Över 150 bolag har passerat genom programmet, där vi hjälper studenter och forskare att verifiera och utveckla ett starkt affärskoncept. Nu kan du söka till Batch 9.

Philip Claesson, från Klimato i Batch 8, Dora Palfi från imagiLabs i Batch 5, och Sara Danielsson från ZIFRO i Batch 7 diskuterar entreprenörskap med Prins Daniel och grundarna av iZettle, Backing Minds och Truecaller i november 2018

Sök till Batch 9!

Nu har vi öppnat ansökan till Batch 9 i KTH Innovations förinkubatorprogram. Ansök innan den 13 februari, 2019. 

Förinkubatorprogrammet arbetar efter en strukturerad och beprövad process som innehåller olika typer av stöd och nyckelfaktorer för att du och din idé ska kunna utvecklas så bra som möjligt. Detta kan röra sig om individuell- och gruppcoaching, peer-to-peer-diskussioner, workshops och inspirationsevents. Kort sagt så erbjuder vi antagna projekt optimala förutsättningar för att lyckas! Dessutom får du tillgång till kostnadsfria kontorsplatser centralt på campus.

Du behöver inte ansöka för att ta del av vårt generella stöd. Har du en idé som du skulle vilja utveckla tillsammans med KTH Innovation? Klicka här!

Vem är programmet till för? 

KTH Innovations förinkubatorprogram är till för innovativa, teknikbaserade startup-projekt där kärnan i teamet består av nuvarande studenter, forskare eller anställda på KTH. Har du frågor om vad programmet innebär? Kontakta oss på innovation@kth.se .

Varför ska jag gå programmet? 

Projekt som antas till KTH Innovations förinkubatorprogram får högre prioritet och extra support och fokus från KTH Innovation och sin individuella affärsutvecklingscoach. De får också tillgång till ett skräddarsytt program med veckovisa workshops och möten, plus exklusiva workshops och events. Det är bara projekt i förinkubatorprogrammet som får tillgång till kontorsplats och mötesrum.

Vad ingår i programmet?

KTH Innovations förinkubatorprogram ger dig rätt stöd i rätt tid. Tillsammans med 10-15 andra projekt får du:

  • Affärsutvecklingsstöd: Du får en dedikerad affärsutvecklingscoach som stöttar din startup-resa. Ditt projekt får högre prioritet och extra stöd och fokus.
  • Strukturerad process: Vi ger dig struktur och vägledning. Tillsammans sätter vi tydliga mål för att se till att du arbetar med rätt saker. Utvärderingsmöten sker efter varje fas i programmet.
  • Community och kontorsplats: vi ger dig gratis kontorsplats dygnet runt. Du sitter i en stödjande community tillsammans med andra entreprenörer. Regelbundna nätverkningsevents.
  • Workshops och träning: regelbundna workshops och träning inom relevanta områden.
  • Kommersiellt stöd: du får tillgång till alla KTH Innovations resurser, som finansiering, patentstöd, jurist specialiserad i IP-frågor, våra nätverk med mera.

Vill du veta mer?

Förinkubatorprogrammet baseras på en strukturerad och beprövad process där vårt stöd optimerar projektens utveckling. MProgrammet syftar till att öka din “innovation readiness level”, vilket innebär att du utvecklar och verifierar ett hållbart affärskoncept utifrån nyckelområden (teknik, kund, team, IP, finansiering och affärsmodell). Programmets mål är att du ska hitta din första kund och ha en första “produkt” redo.

Läs mer om hur KTH Innovations förinkubatorprogram fungerar här

Varför ett förinkubatorprogram? 

KTH Innovation stöttar dig när du precis börjat utveckla din idé eller ditt forskningsresultat mot marknaden. Efter att ha genomfört KTH Innovations förinkubatorprogram ska du vara ”redo att köra”, vilket innebär att du ska vara redo att ta nästa steg i ditt företags utveckling, vilket till exempel kan vara att gå in i en inkubator, hitta din första finansiering, eller påbörja försäljning.

Sök till KTH Innovations förinkubatorprogram!

Har du ett startup-projekt som du vill utveckla? Nu har vi öppnat ansökan till Batch 9 i KTH Innovations förinkubatorprogram! Programmet ger dig ett år av kontorsplats på campus, workshops som utvecklar dig och din blivande startup, och affärsutvecklingsstöd i en strukturerad process med bevisade resultat. Ansök innan den 13 februari, 2019! 

Du behöver inte ansöka för att ta del av vårt generella stöd. Har du en idé som du skulle vilja utveckla tillsammans med KTH Innovation? Klicka här!

Har du frågor om KTH Innovations förinkubator och batchintag? Maila oss på innovation@kth.se