Alumnibolag från förinkubatorn

Genom åren har ett stort antal projekt gått igenom KTH Innovations förinkubatorprogram. Här är några av dem!

Efter ett år i KTH Innovations förinkubatorprogram är det dags att ta nästa steg. Vissa är redo att stå på egna ben, medan vissa går vidare till en inkubator eller accelerator. När programmet är avslutat har projekten fått en god grund att bygga vidare på. Det är inte alla projekt tar sig hela vägen, men lärdomarna grundarna har fått på vägen gör att de har bättre förutsättningar att lyckas nästa gång de försöker.

Här är några av programmets alumner

Addressya

Idag saknar fyra miljarder människor i världen en adress, vilket gör att de till exempel inte kan starta ett bankkonto eller vägleda en ambulans om de blir sjuka. Det problemet ska Addressya lösa.

Lokatt

Lokatt utvecklar världens första hjälm som tillverkas av biobaserade material utan att tumma på prestandan. Hjälmar för de som trivs bland bergen och värnar om klimatet.

Ellure

Med sin avancerade produktions- och AR-teknik vill Ellure ge dig möjligheten att förstärka ditt personliga uttryck. Ellure startades av KTH-studenter och erbjuder en skräddarsydd lösning där du kan välja färg och få ett 3D-printat läppstift inom en minut.

Monocular

Visuella prototyper är avgörande i planeringen av filmproduktion eller andra audiovisuella verk. Forskarna bakom Monocular har utvecklat en plattform som gör det möjligt för filmteam att skapa en konstnärlig vision i relation till budget och kreativ ambition. 

Page responsible:innovation@kth.se
Belongs to: KTH Innovation
Last changed: 七月 01, 2020