Globuzzer

Globuzzer tillhandahåller trovärdig vägledning för resenärer runtom i världen. Plattformen skapar smidig interaktion mellan resenärer och lokalbefolkning där evenemang, upplevelser och erfarenheter utbyts dagligen. Globuzzer är din lokala vän i varje stad du reser till.

När du reser till en främmande stad kan du komma att spendera onödigt mycket pengar, ta högre risk eller slösa tid. Globuzzer utnyttjar expat-communityns gemensamma erfarenheter för att möta tre prioriterade områden: budget, säkerhet och tillgänglighet, och förhindrar att nya resenärer upplever samma problem som deras föregångare.  

Med Globuzzer får kunden möjligheten att träffa andra expats och lokalinvånare i området för att skapa en trevligare och mer unik resa. Användaren kan känna sig säkrare eftersom de vet att de har vänner som de kan fråga i staden de besöker eller flyttar till.

Globuzzer bygger på grundarnas erfarenheter och lokala historier. Som regelbundna resenärer vet de att det kan vara svårt att till exempel hitta någonstans att bo, skaffa nya vänner, eller veta hur man använder sitt kort på en främmande plats. De märkte också att andra hade liknande erfarenheter.

Globuzzer startades för att ge resenärer ett sätt att lätt få kontakt med lokalbefolkningen för att få råd och rekommendationer. Visionen är att Globuzzer ska vara en säker digital plats, där resenärer, expats och lokalbefolkning närsomhelst kan få kontakt under en resa och utbyta erfarenheter, vare sig det handlar om att hitta en bra restaurang eller en lägenhet. Globuzzer är en plats där expat-communityn hjälper varandra att skapa givande och unika reseupplevelser.

Teamet består av multitalanger med bakgrund från över 35 olika länder. De har erfarenhet inom affärsutveckling, mjukvaruutveckling, grafisk formgivning, hållbar teknik, och marknadsföring.

Team: Rami Alfasfos, Andrea Scrivano, Jovita Markuckyte, Harianas Dewang, Essam Kalthoum, Polina Otto, Andreas Dahlberg, Sonja Conde.

Besök vår hemsida här!

Page responsible:innovation@kth.se
Belongs to: KTH Innovation
Last changed: 十二月 16, 2019