Språkcafé i svenska för KTH-anställda

Publicerad 2016-10-20

KTH Språk och kommunikationsenheten startar nu upp ett språkcafé för KTH-anställda som behöver utveckla sin svenska. Träffarna sker vid lunchtid varje torsdag i den nya Lärarloungen i KTH Biblioteket.

Språkcafé för anställda

Startar: 27 oktober

Pågår: Torsdagar kl. 12-13

Plats: Lärarloungen i KTH Biblioteket, Osquars Backe 31

Av: KTH Språk och kommunikation med volontärer.

Max deltagarantal per träff: 20 personer.

Mer information om hittar du på denna gruppwebbssida i Social:

Språkcafé för anställda

KTH Språk och kommunikation bedriver sen tidigare språkcafé för studenter och anställda i främmande språk. Nu har enheten fått i uppdrag att starta ett språkcafé för anställda som behöver utveckla sin svenska.

Inte för nybörjare

Caféet är tänkt som en fortsättningsverksamhet för anställda som har läst kurserna A1, A2 och B1 på KTH eller någon annanstans.

Inför varje träff läggs material ut (en lite enklare och en lite svårare) som diskussionsunderlag.

Se här för kurser i svenska för anställdaKTH Språk och Kommunikation.

Om du inte har möjlighet att gå en kurs, eller i väntan på kursstart, kan denna kostnadsfria onlinekurs vara ett alternativ: learningswedish.se KTH och ECE-skolan bidrar till kursen (drivs av Svenska institutet) i Nordplusprojektet Blending Swedish.

Se även Språkcafé för studenter och anställda i främmande språk