Skolledning

Skolan för elektroteknik och datavetenskap leds av en skolchef och två vice skolchef. De arbetar nära prefekter, avdelningschefer, administrativ chef och ansvariga inom administration.

Skolchef

Jens Zander är skolchef och professor inom radiokommunikation på KTH. Han var tidigare skolchef för skolan för informations- och kommunikationsteknik och vice avdelningschef för kommunikationssystem.

Vice skolchefer

Ann Lantz är vice skolchef, professor i medieteknik och grundutbildningsansvarig på skolan för elektroteknik och datavetenskap.

Lars Nordström är professor i informationssystem och vice skolchef med ansvar för fakultetsutveckling. Han är även chef för avdelningen för elkraftteknik.

Forskarutbildningsansvarig

Håkan Hjarlmarsson är professor i reglerteknik och ansvarig för forskarutbildning på skolan för elektroteknik och datavetenskap.

Chef för verksamhetsstödet

Christina Zander är administrativ chef för skolans verksamhetsstöd.

Tillhör: Skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS)
Senast ändrad: 2020-01-14