Skolledning

Skolan för elektroteknik och datavetenskap leds av en skolchef och två vice skolchef. De arbetar nära prefekter, avdelningschefer, administrativ chef och ansvariga inom administration.

Skolchef

Jens Zander är skolchef och professor inom radiokommunikation på KTH. Han var tidigare skolchef för skolan för informations- och kommunikationsteknik och vice avdelningschef för kommunikationssystem.

Jens Zander
professor, skolchef 087909351

Vice skolchefer

Ann Lantz är vice skolchef, professor i medieteknik och grundutbildningsansvarig på skolan för elektroteknik och datavetenskap.

Ann Lantz
professor, vice skolchef och grundutbildningsansvarig 087906817

Lars Nordström är professor i informationssystem och vice skolchef med ansvar för fakultetsutveckling. Han är även chef för avdelningen för elkraftteknik.

Lars Nordström
professor, vice skolchef 087906830

Forskarutbildningsansvarig

Håkan Hjarlmarsson är professor i reglerteknik och ansvarig för forskarutbildning på skolan för elektroteknik och datavetenskap.

Håkan Hjalmarsson
professor, forskarutbildningsansvarig 087908464

Chef för verksamhetsstödet

Christina Zander är administrativ chef för skolans verksamhetsstöd.

Christina Zander
chef för verksamhetsstöd 087904302
Tillhör: Skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS)
Senast ändrad: 2019-01-29