Till innehåll på sidan

Exjobbsmässa 2022

Varje år hittar över 50 företag studenter till sina exjobb på Exjobbsmässan. Det är ett av de sätt skolan arbetar aktivt med för att knyta samman våra studenter med industri och offentlig sektor. Anmäl dig idag för att ta del av knutpunkten mellan utbildning och företag!

Exjobb

KTH:s studenter inom Informations- och kommunikationsteknik (ICT) gör ett examensarbete i slutet av sin utbildning där de får en möjlighet att tillämpa sina kunskaper i praktiken. Examensarbetet pågår under 10 till 20 veckor (15/30 hp) och handleds av KTH i samarbete med företag. Det kan påbörjas under både vår- och hösttermin. Det slutgiltiga godkännandet ligger hos en examinator på KTH.

I KTH:s exjobbsportal matchas företag eller forskargrupper med studenter i ett uppdrag med forsknings eller undersökande fokus. Har ditt företag ett problem som ni vill ha en students hjälp att lösa? Annonsera exjobb i KTH:s exjobbsportal  för att nå våra studenter.

Exjobbsmässa

En gång per termin anordnar Skolan för elektroteknik och datavetenskap en exjobbsmässa där företag och forskargrupper får presentera deras exjobbsmöjligheter inom ICT-området. Träffa våra skarpa studenter som tillsammans med er ser gamla problem med nya ögon.

Hur går det till?

  • Du och studenterna möts på vårt campus i Kista och presenterar ditt företag/organisation. Mässan pågår från kl.11.30-15.00.
  • Du får tillgång till en utställningsplats med bord.
  • Vi bjuder på kaffe och lättare tilltugg.
  • Mässan är gratis

Utställare 2022

Utställare sedan 2018  (jpg 200 kB)

Företag rycker i Abyel Tesfay när examen börjar närma sig (Artikel Tidningen mitti)

Projektledare  

Tillhör: Skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS)
Senast ändrad: 2023-02-27