Till innehåll på sidan

Impact genom innovation

KTH Innovation erbjuder stöd till KTH:s forskare, studenter och anställda som vill skapa nytta på marknaden med sin teknik. Här kan du få hjälp med affärsutvecklingscoaching, patentering, kontrakt och avtal, finansiering, rekrytering och mycket mer.

Skapa nytta med din forskning

På KTH Innovation kan du få stöd i att utveckla ett forskningsresultat eller en idé. Tillsammans kan vi föra ut ny teknik på marknaden och skapa nytta och värde.

KTH Innovations team har stor erfarenhet av att stötta utvecklingen av ny teknik inom alla områden. Du kan få hjälp med affärsutvecklingscoaching och rådgivning, att söka patent, få koll på kontrakt och avtal, säkra finansiering, rekrytera ett team och mycket mer.

Stödet är konfidentiellt och kostnadsfritt och KTH tar inget ägande i din idé.

Det här är KTH Innovation

Välkommen till KTH Innovation! Vi stöttar studenter, forskare och anställda på KTH som vill utveckla nya idéer eller skapa impact genom kommersialisering.

Fortsätt din forskarkarriär

KTH Innovations stöd är utformat för att du ska kunna fortsätta ditt arbete som forskare på KTH.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av entreprenörskap eller företagsutveckling utan tanken är att KTH Innovations kunskap kompletterar din. Samtidigt utökar du ditt eget kontaktnät och dina kunskaper om nyttiggörande och kommersialisering.

Ta kontakt med KTH Innovation för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig utveckla din idé. Du kan också få hjälp att till exempel rekrytera en affärsutvecklare eller licensiera din teknik till ett företag.

KTH Innovations stöd

Har du en idé eller ett forskningsresultat?

Vi är alltid nyfikna på att höra mer om nya idéer eller forskning från KTH. Du behöver inte ansöka för att få vårt stöd och det är helt gratis. Hör av dig till oss så bokar vi in ett möte! 

Ta kontakt med KTH Innovation

Testa själv - kan din forskning skapa impact?

Skulle din forskning kunna kommersialiseras och skapa nytta ute i samhället? Testa själv i KTH Innovations självtest! 

Ta testet

Nytt om innovation på KTH

collage av teambilder

Tjugo team går in i KTH Innovations förinkubatorprogram

Från eldrivna båtar till sparappar för ungdomar – här är de tjugo teamen i Batch 14!

Läs artikeln
KTH Campus Osquars backe

Forma framtidens campus! Rösta i Future Campus Challenge

I september utlyste KTH Innovation och Akademiska Hus en tävling för att hitta nya idéer som kan skapa ett bättre campus för oss alla. Nu är fem final...

Läs artikeln
Amparo Jimenez Quero och Lauren McKee
Lauren McKee och Amparo Jimenez Quero är två av de KTH-forskare som fått en mentor från näringslivet i KTH Innovations mentorprogram.

Mentor gav ökat självförtroende för nyttiggörande

Hej Lauren McKee och Amparo Jimenez Quero. Ni är två av de forskare som gått KTH Innovations mentorprogram, som nu är öppet för ansökan igen. Varför t...

Läs artikeln
Innehållsansvarig:KTH Innovation
Tillhör: Forskning
Senast ändrad: 2021-11-19