Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 7

 • ”Utlandsstudier ger oändliga möjligheter”

  På en global arbetsmarknad kan du åka vart du vill och hitta precis det jobb du vill ha. Men konkurrensen är också global. Att toppa din kompetens med internationell erfarenhet som utbytesstudent kan bli avgörande för dina valmöjligheter, påpekade paneldeltagare under avslutningen av kampanjveckan Go Global.

 • Studera utomlands med XYZ!

  Studera utomlands med XYZ! Nu kan du studera utomlands med XYZ. Här ges en unik möjlighet att komma ut o se sig om i världen.

 • Utbytesstudier ger bättre jobbchanser

  Studenter som pluggar utomlands eller gör praktik i ett annat land har större chanser på arbetsmarknaden. De löper även mindre risk för långvarig arbetslöshet, enligt en undersökning.

 • ”Man vinner ett halvår på utlandsstudier”

  Josefin Persson gjorde inte som alla andra. Hon valde att plugga i Sydafrika och det är inget hon ångrar. Förutom bra kurser kunde hon idrotta, klättra och till och med prova på djuphavsdykning.

 • KTH Global får fler studenter att plugga utomlands

  Förra veckan, med start 6 november, arrangerades KTH Global. Ett årligt evenemang där KTH inspirerar och informerar studenter om möjligheter till utbytesstudier utomlands under en del av utbildningen. Under tre dagar fick studenterna ta del av en talkshow om utlandsstudier, informationsträffar på KTH:s skolor samt en mässa med utbytesuniversitet.

 • Johan pluggade en termin i Mumbai

  Att lära sig mer om en främmande kultur och samtidigt kunna tillgodoräkna sig kurserna man går. Att växa som människa och samtidigt vässa sitt cv. Det är de främsta förtjänsterna med utlandsstudier, säger Johan Dahl, som läste i Mumbai i våras.

 • Studera utomlands

  Är utlandstudier något som lockar dig? Att studera utomlands är en unik chans att utan extra kostnader spetsa sitt CV, upptäcka världen, växa som person och få vänner för livet. En tredjedel av de studenter som har tagit examen från KTH har spenderat en del av sin studietid utomlands.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22