Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 3

  • Hitta rätt genom självkännedom

    Hallå där, Elin Fellers vid KTH Karriär, en av dem som tagit fram ett nytt webbverktyg för att underlätta och stötta studenternas väg ut på arbetsmarknaden. – Det handlar inte bara om att hitta ett jobb, utan att hitta rätt jobb. För att rustas inför det moderna arbetslivet är det viktigt att ha god självkännedom liksom kunskap om de yrkesroller och branscher som finns.

  • De ger studenterna tips för framgång

    Lär känna dig själv, så blir du mer framgångsrik som student. Det är årskurs 3-studenten Oscars Hesslings bästa tips för nybörjarstudenterna på KTH. – Det kan låta lite självklart, men man måste ta reda på vilka studiemetoder som funkar för en själv, använda dem till max och strunta i att andra studenter kanske pluggar helt annorlunda, säger han.

  • Frågor om studier

    Här finner du telefonnummer och adresser till de funktioner du kan behöva komma i kontakt med, såsom studievägledare och antagningsenhet, för att få mer information gällande studier vid KTH. Specifika frågor angående programinnehåll och särskilda behörighetskrav vänligen kontakta programmet.