Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 4

 • ”Sök hjälp innan du går in i väggen”

  Som nybliven forskningsledare blev Wouter van der Wijngaart mer och mer stressad för var dag som gick. En morgon vaknade han gråtfärdig. Han kände igen symptomen från kollegor som ”väggat” och bestämde sig för att söka hjälp.

 • Dags att ge din syn på KTH som arbetsplats

  Hur kan KTH skapa en arbetsmiljö som ger personalen bästa möjliga förutsättningar för att må bra, växa och utvecklas? Ett verktyg för att ta reda på det är den enkät om arbetsmiljö och arbetsförhållanden som i dagarna går ut till KTH:s anställda.

 • ”Chefen måste kunna säga stopp”

  Den som jobbar flest timmar presterar inte alltid bäst, påpekar avdelningsföreståndaren Ann Lantz. Hon uppmanar i stället sina medarbetare att gå hem från jobbet i tid och se mer långsiktigt på karriär och meritering. – Allt måste inte göras samtidigt.

 • Hackathon mot utbrändhet

  Under de senaste fem åren har psykiska diagnoser mer än fördubblats och det som i folkmun kallas utbrändhet är den vanligaste orsaken till sjukfrånvaro. Detta enligt Försäkringskassan och socialförsäkringsrapporten från 2016/2017. Detta är en av de utmaningar som ska antas när Brain-a-thon äger rum den 15 november.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22