Innovation från KTH

KTH Innovation öppnar dörren till idéer och forskningsresultat från KTH:s världsledande forskare och drivna studenter. Är du intresserad av innovationer från KTH och vill bidra? Då har du kommit rätt. Oavsett om du är investerare, entreprenör eller student - är vi intresserad att höra mer om dig!

Det finns alltid möjligheter för dig som investerare, affärsutvecklare, entreprenör eller student att bidra till innovationsprojekt på KTH.

Läs mer om hur vi kan samarbeta under rubrikerna till vänster, eller ta kontakt med oss på KTH Innovation för att diskutera dina egna förutsättningar att bidra. Eller maila oss på innovation@kth.se och berätta lite mer om din expertis och hur du vill bidra till att innovation från KTH når ut på marknaden.

KTH:s potential

KTH är Sveriges största tekniska universitet och står för en tredjedel av Sveriges tekniska forskning och ingenjörsutbildning på högskolenivå. Mer än hälften av KTH:s grundforskning och tillämpade forskning håller världsklass enligt internationella experter.

KTH har fler avknoppningar per satsad forskningskrona än MIT, Stanford eller Cambridge. Antal patent per satsad forskningskrona på KTH är jämförbart med andra toppuniversitet runt om i världen.

Till sidans topp