Till innehåll på sidan

Addressya

Idag saknar fyra miljarder människor i världen en adress, vilket gör att de till exempel inte kan starta ett bankkonto eller vägleda en ambulans om de blir sjuka. Det problemet ska Addressya lösa.

Karoline Beronius var anställd på KTH när hon började utveckla Addressya, som under lång tid gick under namnet Map Project. Teamet tog kontakt med KTH Innovation för första gången i maj 2016.

Sök till Batch 12!

Nu har vi öppnat ansökan till Batch 12 i KTH Innovations förinkubatorprogram. Ansök innan den 7 oktober, 2020. 

Addressya har utvecklat ett system som tillhandahåller exakta, kompletta och lättanvända digitala postadresser. Via Addressyas app kan användaren enkelt och gratis skapa en adress och tack vare appen blir användarna attraktiva i ögonen på företag, myndigheter och organisationer som tidigare inte haft möjlighet att nå målgruppen. 

Vad hände efter KTH Innovations förinkubatorprogram? 

Addressya var ett av teamen i Batch 4 i KTH Innovations förinkubatorprogram. Sen de lämnade programmet i mars 2018 har de hunnit med att vinna årets Impact Maker i Venture Cup , och Karoline Beronius har blivit utsett till Di Digitals Female Founder of the Year 2019

Vad säger de om programmet? 

"Stödet från KTH Innovation var ovärderligt. När man jobbar i en startup är allt nytt och osäkert, och man stöter på många pucklar på vägen. I förinkubatorn finns hjälp att få både från affärscoacherna men också från de andra casen, eftersom det alltid finns någon som har stött på samma problem."

- Maria Cheadle, medgrundare av Addressya. Läs vår artikel om Addressya här.

Besök Addressyas hemsida!

Innehållsansvarig:innovation@kth.se
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2019-12-16