Intro till Innovation: Finansiera din idé

Att få en idé må vara gratis, men att utveckla den är det oftast inte. Vilka finansieringsalternativ finns för dig som pluggar, forskar eller jobbar på KTH, och hur gör du får att få tillgång till dem?

Tid: Må 2019-05-06 kl 12.00 - 13.00

Föreläsare: Gustav Notander

Plats: Fantum, Lindstedtsvägen 24

Relox Robotics var ett av bolagen i Batch 4 i KTH Innovations förinkubatorprogram. Under tiden de fick stöd av KTH Innovation fick de finansiering för att hitta sin marknadsnisch.

Den 6 maj berättar vi allt om hur du kan finansiera din idé eller kommersialiseringen av din forskning, från den finansiering vi på KTH Innovation kan bidra med , till hur du säkrar investering.

När: 6 maj, 2019, 12.00-13.00

Var: Fantum, plan 5, Lindstedstvägen 24

För vem: Nuvarande forskare, studenter och anställda på KTH

Anmäl dig här!

Intro till Innovation

Är du intresserad av entreprenörskap, men osäker på hur och var du ska börja? Undrar du hur man kommer på en bra affärsidé, hur man skyddar sin idé eller forskningsresultat, säkrar finansiering, eller presenterar idén så att den som lyssnar förstår?

Under våren 2019 bjuder KTH Innovation in dig till fem tillfällen där du får en introduktion till ämnen som är bra att ha koll på när man utvecklar en idé eller kommersialiserar ett forskningsresultat. Här hittar du alla fem tillfällen. 

Kom på ett tillfälle eller på alla fem. När som helst när du känner dig redo är du välkommen att boka ett möte  med oss på KTH Innovation för att diskutera din idé eller ditt forskningsresultat, och få reda på mer om hur vi kan hjälpa just dig. #itallstartshere

Har du en idé?

Är du forskare, student eller anställd på KTH och har en du en idé du skulle vilja utveckla? Vill du skapa nytta med din forskning, eller har du kanske frågor om finansiering, patent eller avtal? Det första steget är att boka ett möte med oss! Genom att svara på fyra enkla frågor ger du oss tillräckligt med information för hjälpa dig vidare. 

Innehållsansvarig:innovation@kth.se
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2019-02-27