KTH Innovation on Tour: Campus Flemingsberg

Publicerad 2018-11-08

Hej Flemingsberg! KTH Innovation kommer till er! Vi kommer anordna workshops, en KTH Innovation Challenge för er på campus, seminarier, ge tillfällen till möten med våra coacher, jurist och patentingenjör och mycket mer!

KTH Innovation Challenge Flemingsberg: Tech for better health

Är du forskare, student eller anställd på KTH Campus Flemingsberg med en idé som kan motverka sjukdomar, förbättra diagnostisering eller göra behandlingar och vårdprocesser mer effektiva? Skulle din idé kunna förbättra individers livsstil och hälsa med hjälp av teknik? Då har KTH Innovation en utmaning och möjlighet för dig!

Ansök till KTH Innovation Challenge - Tech for better health och du kan vinna 20 000 kronor i finansiering och stöd för att utveckla din idé mot marknaden där den kan komma till nytta för fler. 

Den 13/12 avslöjar vi vinnaren vid ett lunchevent på Flemingsberg Campus!

- Deadline den 2 december, 2018 och final den 13/12, 2018

Har du en idé eller forskningsresultat du vill utveckla?

Har du en idé eller ett forskningsresultat som du vill utveckla? Sitt ner och diskutera din idé med en av KTH Innovations affärsutvecklingscoacher. I mötet pratar vi om din idé och du får reda på hur vi kan hjälpa dig vidare.

Träffa vår affärsjurist eller patentingenjör

Har du frågor om patent, avtal eller eller ägande av dina idéer eller forskningsresultat? Boka ett möte med KTH Innovations jurist Lenakim Arctaedius eller Patentingenjör Cecilia Sandell.

Fika och vika: origami, idéer och entreprenörskap med KTH Innovation

Kreativiteten flödar när man jobbar med händerna! Kom och lär dig origami och prata idéer, innovaton och entreprenörskap med oss på KTH Innovation.

- 12.00-13.00, torsdagen den 22/11, 2018

Berätta om du kommer här!

Ideation Workshop

Är du nyfiken på entreprenörskap men osäker på var du ska börja? Undrar du hur man kan komma på en bra affärsidé? Den här workshopen ger dig handfasta tips som hjälper dig att komma igång! 

Du får också veta mer om KTH Innovation och vad det innebär att få stöd av oss!

- 12.00-13.30, torsdagen den 29/11, 2018

Final: KTH Innovation Challenge Flemingsberg: Tech for better health

Den 13/12 ställer vi till med final i KTH Innovation Challenge Flemingsberg: Tech for better health. Kom och se vem som tar hem priset! 

- 12.00-13.00, torsdagen den 13/12

Vill ni få besök av oss?

Vi är alltid intresserade av att höra mer om er forskning eller att besöka ert klassrum. Vill du att vi kommer förbi? Maila innovation@kth.se  så planerar vi in ett besök!

Innehållsansvarig:innovation@kth.se
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2018-11-08