Till innehåll på sidan

Lakestar Session

Publicerad 2018-09-07

Lakestar, en av Europas ledande riskkapitalfirmor kommer till KTH den 18 september för att ge en exklusiv föreläsning och nätverksträff. Du kan bli en av 20 utvalda representanter från KTH-startups som får delta, lära dig av ledande experter, och utöka ditt nätverk.

Den 18 september kommer Lakestar till KTH Innovation. Lakestar har genom grundaren Dr. Klaus Hommels, en av Europas mest framträdande riskkapitalinvesterare, gjort tidiga investeringar i många företag som idag dominerar och definierar den digitala ekonomin. I portföljen finns bland annat namn som Facebook, AirBnB, Spotify, King, Klarna och Skype.

Bli en av tjugo utvalda deltagare

Lakestar har visat ett stort intresse för svenska startups, och särskilt för startups från KTH. Vi ger dig därför nu chansen att bli en av tjugo utvalda representanter från KTH-startups som under tre intensiva timmar får möjlighet att delta, lära dig av ledande experter, och utöka ditt nätverk.

När: 18 september, 2018, 15.30–18.30, KTH Biblioteket, Sydöstra Galleriet

Lakestar

Lakestar verkar i tidig- och tillväxtfas inom IT- och techbaserade startups som kan skala snabbt globalt. Genom grundaren Dr. Klaus Hommels, en av Europas ledande riskkapitalinvesterare, har tidiga investeringar gjorts i många företag som idag dominerar och definierar den digitala ekonomin, exempelvis Facebook, AirBnB, Spotify, King, Klarna och Skype.

Om föreläsningen

För att ge dig möjlighet att få ut så mycket som möjligt av sessionen är antalet deltagare begränsat till tjugo representanter från startups med KTH-koppling.

Följ denna länk för att ansöka om en plats.

Om du och din startup blir en av de utvalda deltagarna kommer du att få träffa, lyssna till, och diskutera relevanta frågor med Partners från Lakestar. Du kommer få konkreta tips och råd om hur man reser riskkapital, och verktyg inom marknadsföring, försäljning och hur din startup kan navigera er juridiskt.

Sessionen avslutas med mingel och tilltugg.

Ansök om en plats

Förklara kortfattat varför du vill träffa Lakestar och delta i föreläsningen. Endast en representant per företag. Sista ansökningsdatum är den 12 september.

Starta din ansökan

Innehållsansvarig:innovation@kth.se
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2018-09-07