Boka ett möte

Är du forskare, student eller anställd på KTH med en idé du vill utveckla eller ett forskningsresultat som du vill kommersialisera? Har du frågor om patent, kontrakt, finansiering eller vårt affärsutvecklingsstöd? Boka ett möte med oss!

Vi på KTH Innovation är specialiserade på kommersialisering av ny teknik i tidig fas och erbjuder ett kostnadsfritt, opartiskt och sekretessbelagt stöd inom de områden som krävs för att ta en idé eller forskningsresultat till innovation. Här arbetar 15 medarbetare med att erbjuda forskare, anställda och studenter på KTH stöd inom affärsutveckling, patent & juridik, finansiering och projektstöd.

Eftersom vi är specialiserade på ny teknik i tidig fas, så vi har inga förväntningar eller krav på att du ska ha kommit särskilt långt på vägen. Vi har ingen antagningsprocess för vårt generella stöd, utan har du viljan att driva din idé framåt finns vi här för att stötta dig.

Våra affärsutvecklingscoacher är alla specialiserade inom ett specifikt teknikområde, från ICT, medtech och material, till energiteknik och hälsoteknik. Vi har också en Patentingenjör och en affärsjurist specialiserad inom IP.

Genom att svara på fyra enkla frågor ger du oss tillräckligt med information för att koppla ihop dig med rätt person som kan hjälpa dig vidare.

Ta mig till formuläret!

Boka ett möte med KTH Innovation

Genom att svara på fyra enkla frågor ger du oss tillräckligt med information för att koppla ihop dig med rätt person som kan hjälpa dig vidare.

Innehållsansvarig:innovation@kth.se
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2019-01-18