Talents

Att ha ett team med rätt kompetenser som kompletterar varandra kan vara avgörande för att din innovation ska lyckas! KTH Innovation hjälper dig att hitta rätt kompetens som just ditt team saknar och på så sätt säkra din innovation så den når en marknad.

Vi hjälper dig med rekrytering

Har du koll på tekniken, men känner att du behöver hjälp med affärsutveckling? Eller har du kanske en idé men behöver hjälp att förverkliga den? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att bygga ditt team, oavsett vem eller vad du behöver.

Följ den här länken för att ta kontakt med oss. 

Vill du jobba för en startup?

Hos KTH Innovation finns alltid team som behöver förstärkning. Besök KTH Innovations jobbsida, där du kan prenumerera på jobb från våra startups så missar du inga möjligheter. 

Klicka här för att komma till jobbsidan!

Har du en idé?

Är du forskare, student eller anställd på KTH och har en du en idé du skulle vilja utveckla? Vill du skapa nytta med din forskning, eller har du kanske frågor om finansiering, patent eller avtal? Det första steget är att boka ett möte med oss! Genom att svara på fyra enkla frågor ger du oss tillräckligt med information för hjälpa dig vidare. 

Innehållsansvarig:innovation@kth.se
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2019-08-14