Lärarassistenter inom Hållbar produktion

Publicerad 2021-05-06

Mer aktivt lärande för hållbar utveckling är på gång under ht2021, och därför behöver vi nu förstärkning av lärarassistenter!

Vi söker dig!

Är du student i årskurs 3, 4 eller 5? Har du ett stort intresse för och goda kunskaper inom hållbar utveckling? Tycker du om att hjälpa andra studenter att utvecklas? I så fall kan ett extrajobb som timanställd lärarassistent vara något för dig!

Lärarassistent i lärande för hållbar utveckling

Interaktiva brädspel är ett av de verktyg vi använder för att främja aktivt lärande av de kunskaper och förmågor som krävs för att jobba med hållbarhet. Som timanställd lärarassistent kommer du vara med och arrangera spelseminarier, läsa inlämningsuppgifter, och bidra till den kontinuerliga utvecklingen och anpassningen av lärandematerialet.

Assistentarbetet inleds med en tvådagarsutbildning i augusti. Därefter utgörs huvuddelen av ditt arbete som assistent vid klassrumsseminarier och som medhjälpare för att granska inlämningsuppgifter. Arbetet utförs under höstterminen 2021 men det kan även finnas behov längre fram. Ditt arbetsschema kommer att kunna anpassas så att det ska kunna passa med dina studier.

Vi söker dig som har ett driv för ökad kunskap om hållbarhet i samhället, är bekväm med att prata inför grupp samt har en pedagogisk förmåga att förklara och svara på frågor inom hållbar utveckling; och/eller som är riktigt vass på att läsa text och komma med bra och konstruktiva synpunkter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa och/eller leda workshops, är strukturerad och prestigelös.

Ansök

Skicka in ditt CV och personligt brev till . Vi kommer att kalla till intervjuer löpande. Kontakta Jon-Erik Dahlin ( ) om du har frågor om tjänsten.

Innehållsansvarig:Amita Singh
Tillhör: Hållbar produktionsutveckling