Till innehåll på sidan

Digital transformation: affärsutveckling och marknadsföring, IV

I kursen som tidigare erbjöds via KTHx på edX fick deltagarna lära sig att utveckla och marknadsföra produkter och tjänster i ett digitalt affärslandskap

Vem riktar sig kursen till?

Det här är den fjärde och sista delkursen av fyra fristående kurser där du lär dig hantera digital förändring. Kursen riktar sig främst till yrkesverksamma som arbetar med eller leder det digitala förändringsarbetet på företag eller i organisationer. Alla är välkomna att anmäla sig och inga specifika förkunskaper krävs.

Vad lär du dig?

I den här kursen lär du dig förstå och tillämpa konkreta metoder, teorier och modeller för affärsutveckling och marknadsföring av tjänster och produkter i ett digitalt affärslandskap.

Hur går det till?

Kursen läses online och du styr din egen studietakt. Kursen erbjuds som en MOOC via KTHx. Detta innebär att du kan följa kursen helt kostnadsfritt (Audit). Vill du ha ett kursintyg väljer du alternativet Verified när du anmäler dig till kursen och legitimerar dig. När du klarat kurskraven har du möjlighet att erhålla ett intyg som bevis på dina kunskaper. Vill du gå alla fyra kurserna och få ett samlat intyg, ett s.k. Professional Certificate anmäler du dig till hela kurspaketet. Se mer om kurspaketet i digital transformation.

Kursansvariga