Språkcafé i olika språk på KTH Biblioteket

Att gå till ett språkcafé är ett avslappnat men effektivt sätt att underhålla och förbättra din tal- och lyssningsförmåga. Det är också ett tillfälle att träffa människor från hela världen och lära sig mer om deras länder och kulturer. KTH:s språkcaféer i olika språk erbjuds i KTH Biblioteket vid lunchtid under höst- och vårterminerna.

Urgent information

  Due to the prevention of spread of Corona virus Language Café will have a break Between 16 March and 17 April   We plan to open again Monday 20 April after Easter holidays

 Språkcafé i KTH Biblioteket

  • Japanska: måndagar 12.00–13.00
  • Spanska: tisdagar 12.00–13.00
  • Kinesiska: onsdagar 12.00–13.00
  • Svenska: tisdag och onsdagar 12.00–13.00
  • Tyska: torsdagar 12.00–13.00
  • Franska: fredagar 12.00–13.00 
  • Engelska: fredagar 12.00–13.00

Språkcaféet är öppet under höst- och vårterminerna (startar oftast andra terminsveckan) kl. 12-13 i KTH Bibliotekets entréhall, direkt till höger när du kommer in genom ytterdörren. Om det pågår något särskilt där, fråga i receptionen var caféet håller till för dagen.

Vad är KTH:s språkcafé?

KTH:s språkcafé är stället där du förbättrar dina språkkunskaper i en avslappnad miljö. Det är ett tillfälle att lära känna andra med samma intresse för språk och kultur. Språkcaféet är inte en regelrätt språkkurs; det finns inga lärare och inga regler, bara informella samtal och blir vad deltagarna gör det till. Baskunskaper i det talade språket är förstås nödvändigt.

För studenter och anställda

KTH:s språkcafé är huvudsakligen till för KTH:s studenter, men KTH:s personal är också välkomna. Däremot har vi inte plats för andra intresserade.

Se även språkcaféer i svenska för anställda.

Se även språkcaféer i franska för anställda.

Annan språkträning: Tandem

En gång i veckan kanske inte är tillräckligt? Hitta en språkpartner på KTH:s Tandemsajt !

Innehållsansvarig:Yoko Takau Drobin
Tillhör: Institutionen för lärande
Senast ändrad: 2020-03-13