Event och seminarier

Här hittar du information om kommande och tidigare event och seminarier om miljö och hållbar utveckling på KTH.

Events inom miljö- och hållbar utveckling

samtal 5 juni

Agenda 2030-delegationens slutbetänkande

I mars överlämnade Agenda 2030-delegationen sitt slutbetänkande som presenterar förslag på hur de globala målen för hållbar utveckling kan implementeras i Sverige. KTH har ombetts att lämna remissvar. KTH Sustainability Office bjuder in medarbetare till ett samtal där du får möjlighet att diskutera detta.

Tid:  On 2019-06-05 kl 09.00 (frukost från kl:8.30)
Medverkande: Göran Finnveden, vicerektor för hållbar utveckling och Mikael Karlsson, docent i miljövetenskap på KTH och ledamot i den nu avslutade ledamot i Agenda 2030-delegationen.
Plats:  KTH-huset, Brinellvägen 8, Matsalen plan 4

Mer information om och anmälan till samtalet

Open discussion and workshop: KTH and The Climate Framework

The climate framework is an initiative of universities with the ambition of clearly contributing to mitigation of climate change in line with society's national and international commitments. How should KTH reduce carbon emissions?

Date: 27 May, 14.00-16.30 (including fika)
Place: Brinellvägen 8, matsalen floor 4
> More information and registration

opportunity

Become a visiting researcher at SEI

Stockholm Environment Institute (SEI) welcomes applications from KTH researchers and PhD students wishing to spend time as visiting researchers SEI centres around the world.

> More information

Stockholm Stads Pop-up Återbrukscontainer kommer till KTH

Det ska vara enkelt att göra sig av med de ägodelar man inte längre behöver. Dessutom blir det roligare om man samtidigt kan ta med sig något nytt hem. Passa på att återbruka och återvinna när Stockholm Stads Pop-up Återbrukscontainer kommer till KTH Campus.

När: 23-26 maj samt 21-24 augusti.
Var: KTH campus, Valhallavägen 79.
​​​​​​​> Mer information ​​​​​​​

Sweden Foodtech The Big Meet​ - Free tickets available

If you are interested in joining Sweden Foodtech The Big Meet, KTH can provide free tickets for you as a researcher

The event will be held at roof park Stockholm Under Stjärnorna (ev at Brunkebergstorg 2-4) on the 10th of June. 700 tech companies, researchers and investors will gather to discuss sustainability, innovation and challenges in the future food systems. Read more at www.swedenfoodtechbigmeet.com

There is a limited amount of tickets available. Register here if you are interested

If you have any questions, please contact Malin Olovsson, maliol@kth.se

Accelerating the implementation of sustainable development in the curriculum, 10-11 Sep

KTH is co-hosting a conference for teaching professionals focusing on how to integrate, promote or otherwise catalyse the implementation of teaching on sustainable development at higher education institutions.

> Learn more, submit abstracts and register