Event och seminarier

Här hittar du information om kommande och tidigare event och seminarier om miljö och hållbar utveckling på KTH.

Events inom miljö- och hållbar utveckling

At the crossroads – wind energy for Germany - lessons for Sweden

Welcome to an open seminar on wind power planning - Germany is at the crossroads - Sweden has very high ambitions - so where do we go from now? Professor Johann Köppel from TU Berlin will lead this seminar on wind energy planning:

Time: 21 March, 11:15-12.00.
Place: Seminar room Sahara, Teknikringen 10B, KTH Campus.
> More information

För fler fabriker i Sverige – så kombinerar vi tillväxt med hållbarhet

Idag är satsas det för fullt på produktion i både industrin och på utbildnings- och forskningssidan. Hur viktig är produktionen för Sverige och kan man skapa tillväxt och samtidigt vara hållbar?

Tid: 23 april, 17.00-18.00.
Plats: Sal F2, Lindstedtsvägen 26, KTH Campus.
> Mer information och anmälan

opportunity

Become a visiting researcher at SEI

Stockholm Environment Institute (SEI) welcomes applications from KTH researchers and PhD students wishing to spend time as visiting researchers SEI centres around the world. The opportunity includes a working space in an exciting research environment and requires that the visiting researcher is receiving salary from KTH.

> More information

Vattenbristen - utmaningar och lösningar i ett förändrat klimat

De senaste tre åren har Sverige drabbats av svår torka. Genom kunskap och samverkan kan vi använda – och återanvända – vatten smartare i framtiden. Välkommen till en spännande heldag om vatten – vår viktigaste resurs.

Datum: 21 mars, 10.00-15.00.
Plats: KTH huvudbibliotek samt KTH vattencentrum.
> Mer information, program och anmälan

Accelerating the implementation of sustainable development in the curriculum, 10-11 Sep

KTH is co-hosting a conference for teaching professionals focusing on how to integrate, promote or otherwise catalyse the implementation of teaching on sustainable development at higher education institutions.

> Learn more, submit abstracts and register