Stormvarning @KTH, 19 november

KTH-Sustainability välkomnar dig till KTH den 19/11 för en annorlunda AW. Stormvarning har samordnat en kväll på temat "framtidens agenda post Cop 21" med livemusik av Crying Day Care Choir och Jennie Abrahamson och samtal med KTH forskare. Moderator för kvällen är Beatrice Rindevall redaktören för den prisbelönta bloggen ”Supermiljöbloggen”.

Under kvällen ges också möjligheten att upptäcka fotoutställningen Whole Earth som visas just nu på KTH fram till kvällens slut.

Tema – Vad är framtidens kunskap i en global hållbar värld?

Vilken kunskap behövs för en global hållbar framtid? Vad behövs för en hållbar framtid?

Stormvarning håller en After work på KTH med  livemusik av bandet Crying Day Care Choir och Jennie Abrahamson.  Moderator för kvällen är Beatrice Rindevall, redaktör för den prisbelönta bloggen ”Supermiljöbloggen”.

Kvällen ägnas åt klimatfrågan och vad vi kan göra efter klimattoppmötet i Paris. Hur ser agendan ut nu, och vilka behövs i arbetet för en hållbar global värld? Hur går vi från att ”jobba med hållbarhet” till att allt är hållbarhet?

Under kvällen ges också möjligheten att upptäcka fotoutställningen Whole Earth  som visas just nu på KTH fram till kvällens slut.

Gäster:
Göran Finnveden, vicerektor för hållbar utveckling, KTH